عمومی و سازمانی

برگزاری سمینار آموزشی تخصصی کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کار

سمینار آموزشی تخصصی کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کار برگزار شد.
تعداد بازدید:۲۰۹
سمینار آموزشی تخصصی «کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کار» روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) برگزار شد. این رویداد علمی به همت مرکز آموزش جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)و با حضور بیش از ۱۰۰ فراگیر حضوری و آنلاین، بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربه در زمینه‌های نوین هوش مصنوعی و علم داده فراهم کرد.
برگزاری سمینار آموزشی تخصصی کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کار

به گزارش معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک‌تهران)، سمینار آموزشی تخصصی «کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کار» روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت ۱۴ تا ۱۸، با حضور بیش از ۱۰۰ فراگیر به صورت حضوری و آنلاین در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) و جمعی از مهمانان ویژه برگزار شد. این سمینار که به همت مرکز آموزش های تخصصی و کاربردی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و با حمایت معنوی گروه تخصصی جی اس ام، دیجی نکست، تعمیرآنلاین، نکسینو و تهران دیتا برگزار گردید، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و تجربه در حوزه‌های نوین هوش مصنوعی و علم داده فراهم نمود.

 این سمینار ۴ ساعته با هدف افزایش آگاهی و مهارت‌های کاربردی در زمینه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و علم داده در کسب و کارهای مختلف و هم چنین با ارائه سخنرانی‌های تخصصی توسط سه استاد برجسته این حوزه، دکتر امیررضا تجلی، دکتر محسن مهدی نیا و دکتر محسن قنواتی‌نژاد، برگزار شد.

دکتر امیررضا تجلی در بخش اول این سمینار، به معرفی مبانی و مفاهیم علم داده و هوش مصنوعی پرداختند. هم چنین، مفاهیمی نظیر داده‌کاوی، یادگیری ماشین و مدل‌های بزرگ زبانی را تشریح نمودند و به بررسی معماری و انواع مدل‌های بزرگ زبان پرداختند و در ادامه، ایشان وبسایت‌های کاربردی هوش مصنوعی را معرفی کردند که مورد توجه شرکت‌کنندگان و مهمانان قرار گرفت.

در بخش دوم، دکتر محسن مهدی نیا با تمرکز بر نقش علم داده در کسب و کار، تفاوت‌های آن با تجزیه و تحلیل داده‌ها را بررسی کردند. ایشان مسیر مبتنی بر داده‌ها به سوی موفقیت را توضیح دادند و اهمیت هوش مصنوعی را در کسب بینش مشتری، تصمیم‌گیری‌های مالی، تقویت امنیت، بهبود کارایی تولید و خودکارسازی فرآیندها تشریح کردند و در ادامه به تحلیل روندهای هوش مصنوعی تا سال 2025 و کاربردهای کلیدی آن در صنایع پیشتاز پرداختند که برای فراگیران این سمینار بسیار ارزشمند بود.

بخش پایانی سمینار توسط دکتر محسن قنواتی‌نژاد ارائه شد که به بررسی اهمیت هوش مصنوعی در انقلاب دیجیتال صنایع مختلف اختصاص داشت. ایشان مدل بلوغ هوشمندسازی سازمان‌ها را معرفی کردند و الزامات اجرای آن در مراحل مختلف را توضیح دادند. این بخش با استقبال گسترده حضار همراه بود، زیرا اطلاعات کاربردی و عملی برای پیاده‌سازی هوش مصنوعی در سازمان‌ها ارائه شد.

این سمینار با فراهم آوردن بستری علمی و کاربردی، گامی مهم در ارتقای دانش تخصصی مدیران، متخصصان و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی بود. فراگیران این سمینار با ابراز رضایت از کیفیت علمی و محتوای ارائه‌ها، بر اهمیت برگزاری رویدادهای مشابه در آینده تاکید کردند.

شایان ذکر است دکتر موسی بزرگ اصل، مدیر عامل محترم و رئیس هیات امنای سازمان حسابرسی و جمعی از هیئت امنا و مدیران این سازمان و هم چنین جمعی از اساتید و اعضای جهاددانشگاهی به عنوان مهمان ویژه در این سمینار حضور داشتند.

کلیدواژه‌ها: هوش مصنوعی AI کسب و کار علم داده


نظر شما :